top of page

Vår Historie

Velkommen til Cinnamon 

Kokken Belam  kommer fra Himalaya-   regionen i India, og har et hjerte for matlaging. Han ble trent og dyktig i landet av krydder og smaker under noen topp kjendis kokker i India.  Han har jobbet mye i Indian Hotel Industry på ulike nivåer fra Trainee Cook til Main Chef. Hans drøm om å jobbe under en av Indisk beste kokk, Master Chef Sanjeev Kapoor, gikk i oppfyllelse mens han jobbet i The Yellow chili Brand, en av de beste indiske kjøkkenserveringene i forskjellige land som drives av mesterkokken Sanjeev Kapoor Han jobbet i R &D kjøkken Mumbai og lærte mat av topp kvalitet med toppkokken i India etter at han ble med i teamet til dream hotel Taj-gruppen av hoteller. Han har praktisk erfaring med å utvikle og forberede kreative, interessante og innovative oppskrifter på tidsstyringsferdigheter for å sikre effektivitet i måltidsforberedelse og service. Han kom til Norge i 2015 og introduserte smakene av India ved å jobbe på ulike steder som Oslo, Stavanger og Trondheim. Kokken Belam forstår markedets etterspørsel og kulinariske trender blant folket i Norge, og driver nå en vellykket restaurant i den vakre atlanterhavsbyen Kristiansund.

Vårt team

Visjon

VÅRT MÅL I DENNE GASTRONOMISKE REISEN ER Å INTRODUSERE DEN KARAKTERISTISKE SMAKEN OG DE VIRKELIGE SMAKENE I DE FORSKJELLIGE DELEN AV INDIA MED MYE TEKNIKK AT DE AUTENTISKE RETTENE FRA MORDENE  INDIA VIL BLI GJENSKAPT PÅ KJØKKENET!

MisJon

Unik Deilig Opplevelse

Her lager vi sunn og tradisjonsrik indisk mat med en moderne vri og masse kjærlighet. Bli med oss på en kulinarisk reise hvor du kan skjemme bort smaksløkene dine.

bottom of page